Nalazite se ovdje: Naslovnica » Rješenja » VoIP tehnologije » IP telefoni » Innovaphone
Četvrtak, 28 Svi 2020

Innovaphone

E-mail Ispis PDF
Index članka
Innovaphone
Gateway / PBX
Telefoni
Sve stranice

Innovaphone PBX je moderna PBX koja, zajedno s gatewayima i telefonskim terminalima, čini opsežno IP rješenje za telefoniju. PBX u osnovi sadrži iste značajke kao i tradicionalne PBX. Totalno nove značajke koje bi teško bile moguće s klasičnom telefonijom su moguće uz innovaphone PBX zahvaljujući konvergenciji voice over IP ideje koju koristi innovaphone PBX koncept.

Slobodan izbor pružatelja
Innovaphone PBX radi u zaštićenom okruženju VoIP gateway hardvera, gdje također nalazimo i ISDN priključke. Osim toga innovaphone PBX pruža mogućnost za spajanje na IP usluge koje koriste SIP protokol. Svaka se vanjska linija može konfigurirati na sljedeće načine: individualno adresiranje, automatsko prebacivanje na backup rutu ili automatske postavke pomoću enum protokola.

Kompatibilnost
Bilo koji H.323 i SIP kompatibilni IP telefon se može koristiti kao terminal, kao i svi H.323 i SIP softphone-i, te svi H.323 i SIP IP adapteri (ATA) koji podržavaju T.38 protokol za FAX over IP. Automatski pretvorbu protokola odvija Innovaphone telefonski sustav, tako da su svi H.323 i SIP uređaji potpuno integrirani u PBX okruženju.

Backup koncept
Sofisticirani backup koncept osigurava maksimalnu dostupnost. Dokle god su dva ili više innovaphone gatewaya instalirana u mreži, moguće je da Innovaphone PBX konfiguraciju repliciraju na backup uređaj. U malo vjerojatnom slučaju da glavni PBX prestane funkcionirati, drugi sustav automatski preuzima odmah i bez gubitka podataka.

Udobnost uobičajenje telefonije
Innovaphone PBX nudi sve značajke koje su dostupne s usporedivim telefonskim rješenjima. Izvrsna kvaliteta glasa može se jamčiti čak i u složenim scenarijima. Provedba H.450, sub-standard standard H.323, nudi značajke poput poziva na čekanju, poziv na čekanju, poziv pokupiti i sl. Stoga jamčimo budućnost sigurne IP telefonije i neovisnost proizvođača. Innovaphone PBX-om je lako upravljati i konfigurirati korištenjem web-preglednika, na isti način kao i naš VoIP gateway. Novih funkcionalnosti na PBX, kao što su grupa poziva, pokupiti funkcija, razne vrste preusmjeravanja poziva i menadžer-pomoćnik funkcije nadograđuju Innovaphone gateway rješenja ka kompletnom IP telefonskom sustavu.

Dodatni softver preko innovaphone PBX SOAP API sučelja
PBX SOAP API-je posebno zanimljiv za integratora sustava i proizvođača CTI i UMS rješenja. On omogućuje besprijekornu integraciju innovaphone proizvoda u svoj vlastito rješenje čime se omogućuju ponude cjelovitih rješenja kupcima. PBX sučelje temelji se na Internet standardima XML i SOAP omogućuje npr. ostvarivanje centraliziranog managementa. Simultana podrška Microsoft COM sučelja garantira integraciju u postojeće aplikacije, kao što su biranje broja iz MS Outlook.

Beskonačna skalabilnost
Broj korisnika je praktički neograničen kada se koristi u mrežni telefonski sustav. Jedna IP6000 može upravljati s do 20.000 korisnika ovisi o konfiguraciji. Skalabilnost gateway rješenja omogućuje bilo kakvu kompleksnu primjenu scenarija opremljenu s IP PBX, koje se lako može proširiti prema potrebi i kasnije.