Nalazite se ovdje: Naslovnica » Rješenja » Specijalizirana rješenja » Virtual Safe Office
Srijeda, 27 Svi 2020

Virtual Safe Office

E-mail Ispis PDF

Predstavljamo Vam mrežno rješenje koje rješava sve „networking“ potrebe za SMB tvrtke uključujući: Internet zaštitu i kontrolu, sustav moderne IP telefonske centrale s integriranim modulima za kontrolu pristupa, evidenciju radnog vremena, video nadzora, portafon te protuprovalnog sustava pružajući istovremeno i sustav za pouzdanu pohranu Vaših podataka za sve Vaše žične i mobilne djelatnike.

Znate li da računalni virusi mogu zaraziti više od 50 milijuna računala u jednoj sekundi, te da se stopa zaraženosti godišnje udvostručava? Znate li da je 75% web poslužitelja u svijetu podložno Internet napadima? Znate li da je više od 60% poslovnih podataka pohranjeno na nezaštićenim računalima? Želite li i Vi biti dio tog nesigurnog svijeta? Ponuđeno Vas rješenje trajno oslobađa takvih briga. Provjerite zašto je Fortinet već nekoliko godina zaredom broj 1 u svijetu na UTM tržištu. Fortinet uređaji štite Vašu mrežu od svih oblika Internet napada izvana i iznutra uz osiguranu kontrolu i nadzor nad cjelokupnim Internet prometom. Omogućuju i siguran i jednostavan pristup (SSL) Vašoj mreži izvana za rad zaposlenika od kuće ili s poslovnih putovanja, kao i pristup Vašim mrežnim resursima za poslovne partnere i vanjske suradnike. Ako imate više pružatelja Internet usluga i više Internet veza u Vašoj tvrtki, ponuđeno rješenje osigurava istovremeno korištenje svih veza (load balancing), a u slučaju prestanka rada jedne od veza automatsko prebacivanje prometa na ostale veze.

U današnjem svijetu telefonije IP telefonske centrale dobivaju bitku nad klasičnim centralama, te stoga i predstavljamo Epygi IP PBX rješenje koje svojim sigurnosnim mjerama postavlja standarde u svijetu IP telefonije. Ukoliko već posjedujete klasične telefonske centrale, „soft migration“ program će uz zadržavanje postojećih centrala i telefona istima dodati nove funkcionalnosti, poput korištenja centraliziranog FAX servera i kontakt centra. FAX server osigurava primanje i slanje FAX-ova putem računala i njihovo automatsko podatkovno arhiviranje. Kontakt centar omogućuje kontrolu poziva uz logiranje i arhiviranje istih, te su Vaši korisnici i partneri u svakom trenutku spojeni s najoptimalnijim operaterom. Za potpuni virtualni mobilni ured sustav omogućava upotrebu mobilnih GSM uređaja s wi-fi funkcionalnošću, upotrebu VoIP wi-fi telefona i VoIP soft klijenta za dlanovnike i prijenosna računala. Uz korištenje sustava virtualnog mobilnog ureda skupe roaming usluge za telefoniranje i prijenos podataka nisu više potrebne. Dok ste na putovanju razgovarate sa svojim suradnicima i poslovnim partnerima po istim cijenama kao da se nalazite u Vašem uredu, uz potpunu kontrolu nad svim pozivima. Naravno, to nije sve: znate li da Vam IP telefonija osigurava znatno povoljnije cijene telefoniranja prema bilo kojoj inozemnoj destinaciji i vrlo konkurentne cijene prema tuzemstvu, uz istu kvalitetu usluge te uz potpunu redundanciju? Ukoliko je IP telefonija nedostupna nastavljate telefonirati preko klasičnih linija. Imate li podatke koje želite mrežno čuvati i dijeliti, a nemate dovoljno memorije na postojećim diskovima na serveru ili su Vam dodatna proširenja servera novim diskovima preskupa? Bez obzira radi li se o podacima, slikama, glazbi ili filmovima Buffalo NAS (network attached storage) je pravo rješenje za Vas u čijoj ćete paleti proizvoda u rasponu od 500GB do 24TB zasigurno pronaći odgovarajući model za Vaše potrebe mrežnih diskova. Koristite li ga za podatke koje želite dijeliti s poslovnim suradnicima ili imati osobnu knjižnicu podataka uvjerite se zašto je Buffalo no. 1 u svjetskom NAS tržištu te kako se iznimno jednostavno integrira u svaku mrežu kroz Microsoft Active Directory okružje.

 

Preuzmite brošuru OVDJE!